Recensies


30 zonnepanelen (8130 Wp)

‘’Solartime heeft een duidelijke offerte  gemaakt, werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Solartime komt zeker in aanmerking om bij anderen aan te bevelen. Over hele gehele verloop geef ik een 7.5 als cijfer’’.

G. van der Velde, Pijnacker

Meer over dit project : https://www.solartime.nl/pijnacker-30-zonnepanelen-8300wp/


19 zonnepanelen (4855 Wp)

‘’Ik ben heel erg tevreden over de opgeleverde installatie en hoe Solartime het gedaan heeft. De opbrengst overtreft de verwachting. Waar ik ook heel tevreden over ben is hoe Solartime het opgelost heeft met het aanleggen van de extra groep.  Andere bedrijven stelden voor om te boren, met kans op lekkage in een cv leiding. Andere stelde voor om de droger en de wasmachine dan maar op 1 groep te zetten. De oplossing van Solartime is super!

Wat wellicht een verbeterpuntje is om wijzigingen in materiaalkeuze in een uiteindelijke offerte of opdrachtbevestiging te verwerken in plaats van dit heen en weer te mailen’’.
M. Heijink, Delfgauw

reactie Solartime : het genoemde verbeterpunt is ter harte genomen en inmiddels ontvangt de klant altijd een opdrachtbevestiging met de te leveren materialen

Meer over dit project : https://www.solartime.nl/referenties/delfgauw/delfgauw-19-zonnepanelen-4845wp/


5 zonnepanelen (1325 Wp)

‘’Solartime heeft een duidelijke en overzichtelijke offerte opgesteld die compleet was met achtergrondinformatie over zonnepanelen, omvormer enz. De zaak is van alle kanten bekeken waarbij in overleg uiteindelijk de beste oplossing voor mijn situatie kon worden gekozen.
De geleverde materialen zien er goed uit, echter hierin vertrouw ik op Solartime aangezien ik daar geen kennis van heb. Prettig is dat Solartime pas tevreden is als alles optimaal is geregeld.

Kortom : degelijk, netjes en betrouwbaar’’.

E. Huijvenaar, Den Hoorn.

Meer over dit project : https://www.solartime.nl/den-hoorn/_-delft-5-zonnepanelen-1325wp/


8 dunne film zonnepanelen (1360 Wp)

‘’ Via de buren, waar zonnepanelen werden geplaatst, in contact gekomen met Solartime. Nadat Solartime de situatie bekeken had, werd advies en offerte uitgebracht. Offerte werd opdracht en de werkzaamheden zijn naar tevredenheid en op een veilige manier uitgevoerd. Goed dat we de adviezen opgevolgd hebben, nu na nog geen jaar in werking, al meer dan 1130 kWh opgewekt, met 8 panelen. Een aan te bevelen firma, Solartime. ”

fam. van Hecke, Delft


10 zonnepanelen (2560 Wp)

‘’In het offerte-traject heb ik een offerte opgevraagd bij Solartime. Edward van Maastricht van Solartime is bij mij thuis gekomen en heeft op het dak nauwkeurig alle afmetingen opgenomen. Bij datzelfde bezoek hebben we het gehad over hoeveel panelen het er ongeveer moesten worden en hoeveel panelen het beste zouden passen op mijn dak.

Eén en ander werd besproken omdat ik een dakkapel heb en niet alle panelen hierdoor gunstig zouden komen te liggen.

Uiteindelijk heeft Solartime een uitgebreide offerte gemaakt op basis van 10 panelen en 12 panelen. In de offerte stond heel uitgebreid welke materialen en welk merk panelen er eventueel geplaatst zouden worden. Ook wat de prognose was hoeveel kWh de panelen zouden opbrengen in het eerste jaar.

Kortom een uitgebreid traject waarbij zeker de tijd voor mij is genomen aangezien ik heel wat vragen had. Uiteindelijk bleek dat de offerte van een concurrerend installatiebedrijf nagenoeg hetzelfde te zijn in vergelijking met die van Solartime. Vanwege het vertrouwen dat ik inmiddels in Solartime had gekregen door het nakomen van alle afspraken, uitgebreide informatie en een scherpe offerte heb ik de opdracht aan Solartime gegund. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en Solartime heeft één keer contact met mij opgenomen omdat bleek dat één van de panelen niet aangesloten bleek. De dakdekker die ik intussen over de vloer had gehad was vergeten een paneel aan te sluiten. Compliment voor Solartime want die heeft mij daarop gewezen.

Al met al kan ik Solartime zeker aanbevelen aan mensen die van plan zijn zonnepanelen aan te schaffen. Met Solartime komt het sowieso goed!

Ik zou Solartime zeker het cijfer 9 willen geven voor alle diensten, afhandeling en service!’’

K. van den Berg, Den Hoorn

Een tevreden klant.

Meer over dit project : https://www.solartime.nl/den-hoorn/den-hoorn-10-zonnepanelen-2650wp/


36 zonnepanelen (9180 Wp)

‘’Ik ben erg tevreden over de zonnepanelen en wat de opbrengst betreft gaan ze goed. Ondanks wat opstartproblemen met de omvormer, waar Solartime niks aan kon doen, is dat goed opgelost. Ik kan Solartime aan iedereen aanbevelen. Tenslotte ben ik zo ook bij hen terecht gekomen. Als waarderingscijfer voor zowel het installeren als de hele samenwerking geef ik Solartime een 9’’
P. de Graaf, Woubrugge

Meer over dit project : https://www.solartime.nl/woubrugge/woubrugge-36-zonnepanelen-9180wp/